Geze

Фирмата GEZE е известна със своите механизми за затваряне и автоматични системи за врати, които комбинират елегантен дизайн с най-висока степен на функционалност и свързват изискванията по отношение на архитектурата с ефективността и надеждността.

Технологиите на GEZE удовлетворяват най-съвременните стандарти по отношение на функционалността и дизайна. Гъвкавостта на системите позволява индивидуални решения за всички клиенти.

GEZE инвестира милиони в научноизследователска и развойна дейност, както и нови технологии, което я прави пионер в областта на техническите средства за оборудване на сгради. GEZE е известна със своите висококачествени продукти, без компромиси за което е отличена със сертифициране по DIN ISO 9001.

GEZE днес е водеща фирма в областта на механизмите за врати и прозорци, автоматични системи за врати, съоръжения за отвеждане на дим и топлина, както и технически средства за сигурност. GEZE е специализирана и в областта на строителни системи с използване на стъкло и по-специално системата за остъкляване, без използване на рамки – IGG. Това е система, която може да се комбинира с механизмите за врати на фирмата GEZE или с автоматичните системи за врати.